Personal Training Alkmaar

Kevin Colle helpt je fit en energiek te worden!
Je bent aan het jojoën of je staat al een tijdje stil. Ben jij klaar voor een fitter lichaam, no stress en om je doelen te behalen? Ik geloof dat wanneer je een leefstijl met meer energie, rust en bewustzijn opbouwt, je het lichaam creëert dat je voor ogen hebt. Een persoon die goed voor zichzelf zorgt, kan pas echt iets betekenen. Daarom ben ik jouw personal trainer!

Personal Training Alkmaar

Kevin Colle helpt je fit en energiek te worden!
Onze diensten

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Een personal trainer die nauw betrokken is, jouw fitdoelen bewaakt en jou steunt en coacht.

Personal training

Een personal trainer die nauw betrokken is en over jouw schouder meekijkt, jou steunt en coacht.

Personal group training

Totaalpakket met workouts, voedingsplan op maat, voedings/kookworkshops & mind training.

Gratis intake

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Ook geef ik jou direct tips en advies mee, zodat je al aan de slag kunt gaan!

Video

Een korte impressie van een typische Personal group training van Kevin Colle. Trainen in kleine groepje met gegarandeerd persoonlijke coaching. In parken, bos, strand en duinen in en om Alkmaar/Heerhugowaard. Proefweek?

Personal Group Training

Totaalpakket met workouts, voedingsplan op maat, voedings/kookworkshops & mind training

Personal Training Alkmaar

Van dromen naar succes

Ik doe wat nodig is voor jouw succes. Daarom verdiep ik me altijd in de persoon achter de doelstelling. Met meer dan vijftien jaar ervaring zet ik mijn klanten in beweging naar hun doelen. De unieke combinatie van training, voeding en mind training zorgt ervoor dat jij alle ingrediënten ontwikkelt om het lichaam en de rust te creëren die je verdient.

Gefocust op jouw succes

4,0 rating
24 oktober 2018

Kevin heeft mij geholpen in mijn drukke bestaan om fitter te worden.
Ik was op zoek naar een drijfveer, iemand die mij op een professionele manier weer fit wist te krijgen, want ik merkte dat door de drukte de en de vermoeidheid dat ik niet fit was. We waren begonnen met een relaxte introductie, hij keek vooral naar mijn persoonlijke situatie en op basis daarvan had hij plan opgesteld. Daarna gingen we trainen en naast het sporten, voelde ik me door de voedingsbegeleiding week voor week fitter worden. De persoonlijke aanpak vond ik echt interessant zeker als ondernemer, omdat ik wisselende tijden heb en vaak storingen in mijn baan.
Het mooie is dat Kevin daarin heel flexibel is en daarnaast kan hij ook in het weekend met mij trainen. Ik heb nu een fitter leven, ik sta gemakkelijker op en ik ga langer mee op een dag en daarnaast ben ik 4 kg afgevallen. Kevin is echt een aanrader om zijn persoonlijke professionele manier van coachen en zijn flexibiliteit. Als mens en ondernemer kun je enorm goed met hem sparren en inspireert hij je.
Dank je Kevin,

Patrick Heiloo
4,0 rating
4 mei 2018

Heerlijk trainen in de buitenlucht. Niets zelf te hoeven verzinnen maar elke keer weer verrassende nieuwe oefeningen. Naast dat trainen met een kleine groep gezellig is en motiverend, houdt Kevin wel rekening met je individuele mogelijkheden en probeert hij je steeds weer uit te dagen. Bovendien is het prettig dat de kosten lager zijn dan bij individueel trainen.

Bianca
5,0 rating
4 mei 2018

Kevin is een fantastische trainer. HIj heeft grondige kennis van het lichaam en beweging en helpt en corrigeert in je houdingen. Hij beseft dat sporten niet louter lichamelijk is, maar zeker ook mentaal. Zowel oppeppen dus als afsluiten met een meditatieve ademhalingsoefening. Aanbevolen!

Marcel Bullinga

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Video’s

Wat vertellen onze klanten

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Doelgericht

&

Bewust

Fit & energiek

Hoe werkt het?

Afvallen en je doelen bereiken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om dit te bereiken moet je doelgericht en gefocust te werk gaan. We zijn alleen niet gemaakt om weken lang ergens met ons volle bewustzijn bezig te zijn. Diëten zijn daar helaas wel op gebaseerd en daarom jojoën we constant. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan werken wij in intervals. Je zult merken dat je daarom meer motivatie en commitment behoudt om je doelen te bereiken.

Jouw voordelen

De combinatie van personal coaching in sport en voeding met mind training en leefstijlcoaching maakt mijn personal training zo uniek. Een leefstijl opbouwen met energie, rust en bewustzijn, daarop is mijn visie gebaseerd, wil je je doelen kunnen omzetten in succes. Door mijn passie en energie bied ik jou de beste coaching ooit.

Waarom Personal Training Alkmaar?

N

Ik ga door tot jij slaagt

N

Voortgang en vastberadenheid zijn kenmerkend

N

Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van sport, voeding, mindtraining en persoonlijke ontwikkeling

N

Leer het omarmen van een leefstijl die jouw doelen verwezenlijkt

Personal Training Alkmaar

Heb jij behoefte aan personal training in Alkmaar en omgeving?

Breng orde in jouw leefstijl. Wij bellen je graag terug.

=

Kevin Colle personal trainer | life coach

KvK: 64180328

0628801123

Bel ons

[email protected]

Stuur ons een bericht

Wij bellen graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.