Nieuws & Tips

Gepassioneerd

 
&

Persoonlijke groei

 

Fit & energiek

 

6 snacks die je helpen bij het afvallen

Afvallen en toch nog genieten van lekkere tussendoortjes? Het kan! Hieronder een aantal voorbeelden van gezonde en lekkere tussendoortjes die je zullen helpen bij het afvallen 1. Noten Gemengde ongebrande noten zijn gezonde tussendoortjes tijdens het afvallen. Noten...

Lees meer

10 sporten met een druk leven

Je hebt het te druk om te sporten en daarnaast heb je geen idee wat je moet toch? Komt goed. In dit artikel geef ik je tien sporten die je heel eenvoudig kunt uitvoeren zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.
Als bonus vertel ik je hoe je voor je algehele conditie het beste deze sporten kunt combineren en plannen in een week.

Lees meer

De 7 vragen die je pad in dit leven duidelijk maken

Waarom leidt iedereen me af van doel?

Waarom begrijpen ze me niet?

Waarom geef ik altijd zo snel op?

Wie ben ik en wat doe ik hier?

Waarom krijg ik geen energie van de dingen die ik doe?

Deze vragen kunnen verschillende van personen zijn, echter hebben zij allemaal iets gemeen. Zij weten niet glashelder wat hun pad is en waarom zij de dingen doen in het leven die ze doen. In dit artikel geef ik je 7 vragen waar jij je in je lifestyle constant bewust van moet zijn om erachter te komen wat jij hier komt doen.

Lees meer

30 ‘bullshit tips’ zodat je alsnog in je comfortzone blijft

Word je ook niet af en toe moe van al die dooddoeners. Iedereen weet wel dat je niet bang moet zijn, jezelf niet met anderen moet vergelijken, dat alles met kleine stapjes gaat, loslaten, etc…

In dit artikel zal ik eerst alle tips geven die ik ben tegengekomen, daarna geef ik je de sleutel hoe je deze tips/kwaliteiten nu echt voor jezelf kunt ontwikkelen…

Lees meer

De 5 grootste energievreters

Geen fut om te starten, geen kracht om vol te houden en de batterij is al op voordat er bent.

Iedere keer is er weer wel iets dat tussen jou en je doelstelling komt. Al is het niet een vervelende situatie of een persoon, dan is het wel weer een ongewenste gedacht die je zelfvertrouwen onderuithaalt.

In dit artikel loop ik alle energievreters door en geef ik je praktische tips om ze te tackelen.

Lees meer

De 8 top tips om je productiviteit te verdubbelen (deel 3 van 3, plannen)

In mijn vorige 2 artikelen over planning, heb ik het gehad over hoe je controle krijgt over je tijd en hoe je balans creëert tussen werk en vrije tijd met een weekplanning.

In dit artikel geef ik je 8 tips die je naast controle, rust en balans ook nog eens super productief maken. Wil je jezelf nog een extra boost geven om nog productiever te zijn, volg dan de volgende tips op!

Lees meer

6 stappen die je verlangens omzetten in concrete doelen

Iedereen heeft verlangens en wensen in zijn leven. Echter weinig mensen zetten deze verlangens echt om in croncrete doelen om zo in actie te komen. Ze zijn echter alleen werkelijkheid in onze dromen.

De sleur is op een eigenaardige manier toch veiliger voor je dan dat je de dromen werkelijk waar gaat maken. Daarom geef ik je in dit artikel 6 stappen om je verlangens om te zetten in concrete doelen.

Lees meer

5 stappen naar balans tussen werk en vrije tijd (deel 2 plannen)

Plannen is essentieel om totale controle te hebben over je eigen tijd.

Nooit meer haasten, rust en overzicht bewaren. Je wilt toch niet dat je door je werk geleefd wordt? Besteed je tijd met je kinderen, knaagt er constant dat ene dingetje van je werk in je hoofd dat je nog niet af hebt.

Dat wil je niet. Je wilt met je volledige aandacht bij hetgeen zijn wat je aan het doen bent!

Hoe maak je nu een uitgebalanceerde weekplanning zodat je voldoende tijd overhoudt voor vrije tijd en quality time naast je werk en zodat rust je rust hebt in je geest?

Lees meer