Over

Doelgericht

&

Bewust

Fit & energiek

Kevin Colle

Ik ben een gefocuste en gepassioneerde life coach, 37 jaar jong, werkzaam in Alkmaar, Purmerend, Amsterdam en omstreken. Het omzetten van wens tot een praktisch uitgewerkt plan, het ontdekken van waar je in essentie voor wilt gaan in je leven en het succesvol doorbreken van ongewenste patronen om je doelen te bereiken, is de basis van mijn coaching. Al meer dan 15 jaar werk ik als personal trainer gericht op afvallen – en rugklachten – en heb ik meer dan 100 mensen succesvol in beweging gezet. De inzichten die ik echter keer op keer krijg, is dat iedereen die wil afvallen met veel meer issues zit.

Ken je dat? Constant jojoën, het lukt niet met afvallen, het gevoel dat je er alleen voor staat, druk en chaotisch met kinderen en constant voor anderen zorgen, geen tijd voor jezelf, stress, zorgen, moe, tegenslagen, iedere keer vastlopen en weer terug bij af, niet lekker in je vel zitten, onzeker over je lijf en jezelf en niet kunnen accepteren zoals je bent. Een paar voorbeelden van issues die ik dagelijks tegenkom bij mijn klanten.

personal trainer alkmaar

Jaren ervaring

Aantal specialismen

Dagen beschikbaar p/w

personal training

Het omslagpunt

Ik heb ook net als mijn klanten vastgezeten in de sleur, ik wist niet welke kant ik op wilde, narrig was ik vaak, ik had geen controle over mijn tijd, mijn leven en mijn emoties. Om met mijn hoofd boven de drukte uit te komen, kwam ik vaak uitgeblust thuis en liep het niet lekker in mijn relatie. 15 jaar later heb ik mezelf herontdekt. Ik werk vanuit mijn passie en doe ik dagelijks exact wat ik leuk vind. Mijn lijf, leven en mijn ontwikkeling heb ik nu in eigen hand, gecontroleerd met overzicht, rust, energie en focus.

Heb jij behoefte aan personal training in Alkmaar en omgeving?

Neem contact op met Kevin Colle en breng orde in jouw leefstijl aan de hand van het persoonlijke trainingsschema.