Referenties

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Maurits Nagtegaal on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Wil je haalbare doelen stellen om ze vervolgens te vernietigingen, dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Ik ben begonnen bij Kevin toen ik 100 KG woog, en binnen no-time woog ik 80 KG, was ik strak en was ik super fit.Maurits

by Marcel Bullinga on
Fantastische trainer
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Kevin is een fantastische trainer. HIj heeft grondige kennis van het lichaam en beweging en helpt en corrigeert in je houdingen. Hij beseft dat sporten niet louter lichamelijk is, maar zeker ook mentaal. Zowel oppeppen dus als afsluiten met een meditatieve ademhalingsoefening. Aanbevolen!

by Bianca on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Heerlijk trainen in de buitenlucht. Niets zelf te hoeven verzinnen maar elke keer weer verrassende nieuwe oefeningen. Naast dat trainen met een kleine groep gezellig is en motiverend, houdt Kevin wel rekening met je individuele mogelijkheden en probeert hij je steeds weer uit te dagen. Bovendien is het prettig dat de kosten lager zijn dan bij individueel trainen.

by Erik Janssen on
Sales director
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

In de afgelopen jaren heb ik Kevin ervaren als een gedreven coach. Elke week probeert Kevin een stapje verder te gaan en pakt naast sportiviteit ook voeding, mentaliteit en welzijn mee. Een training met Kevin is nooit saai en elke keer weer verrassend.

by Nicky Adelaar on
Commercieel medewerker
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Kevin leeft zich goed in de persoon die hij traint als personal trainer. Hij kijkt naar jouw bewegelijkheid en houdt rekening met blessures of beperkingen.Met super veel energie gaat hij de training met je aan, sleept je er door heen op het moment dat jij eigenlijk zou willen afhaken. Met zijn positieve kijk op het leven een echte motivator!

by Eva Wilms on
Zangcoach
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

In eerste instantie was het mijn doel om een gezonde leefstijl in mijn leven te integreren. Doelen zoals afvallen en gezonder eten zijn uiteraard onderdeel van de training, maar nadat wij ervoor kozen om te focussen op een andere leefstijl, werd het een stuk gemakkelijker.Kevin was precies de coach die ik nodig had. De combinatie van mentale training en mindfulness met de fysieke oefeningen werkt erg goed voor mij.Ik ben erachter gekomen dat ik mentale coaching nodig had om fysiek te kunnen presteren. Nu, twee jaar later en na het behalen van verschillende doelen, is hij nog steeds mijn trainer. Het is onderdeel geworden van mijn leefstijl.Zelf ben ik ook coach en ik vind het belangrijk om iemand te hebben die zich op mij focust. Ik zie onze sessies als een wekelijkse update om te kijken hoe het met mij gaat.

by Miriam Van Gent on
Manager ziekenhuis
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik liep al langer hard maar kwam niet meer verder. Ik heb al jaren last van mijn rug en af en toe uitval van mijn linkerbeen.Mijn doel bij Kevin was om deze klachten te verminderen en de Dam tot Damloop te kunnen voltooien.Waar ik tot nog toe bij hardlooptraining altijd (bijna) alleen aan mijn beenspieren gewerkt had pakte Kevin het hele bovenlijf uitgebreid mee.Dit heeft mijn loophouding en ademhaling verbeterd en ik loop nu veel gemakkelijker.Kevin is altijd positief en geduldig, en het was geen straf om naar zijn trainingen te gaan.De trainingen zijn pittig, maar je krijgt er wel een voldaan gevoel van. Het is een totaal pakket wat je bij Kevin krijgt dus een aanrader is het zeker.